בסביבת הניסיון, מנהל הסביבה (מי שפתח את הניסיון) יכול לאפס לך סיסמה מתוך מסך הצוות. אפשר גם פשוט להתחיל סביבת ניסיון חדשה ולהתנסות מחדש.